Hjem Video Om Kontakt Fysisk trening Online trening Logg inn

 

Finn din trening!

Treningsreiser 2022

Jeg vil vite mer!

Gruppetrening UTE

Jeg vil vite mer!

Personlig trening

Personlig trening

Bli med meg å Tren der du er!

 

Jeg vil vite mer om online trening

Velkommen til Trening med mening!
I hverdagen kan du kan møte meg med UTEtrening på Kjelsås, og som personlig trener i Frysjaveien 33E, bli med i min Online Medlemsportal, eller bli med meg på Treningsreise- når det åpnes opp for det igjen:) 


Jeg er opptatt av å skape handling! Jeg vil gi deg det du trenger for at du skal  få de resultatene du ønsker inne trening og helse.

Jeg har jobbet i treningsbransjen siden 1997. Siden 2010 har jeg drevet for meg selv som personlig trener. Før det jobbet jeg 11 år som lærer i grunnskolen.
Håndball var min stor drivkraft da jeg var yngre, da var det det som ga treningen mening. Fra den gang og frem til i dag har det vært ulike faktorer som har vært min drivkraft. Jeg har hatt mine lenger perioder der det ikke alltid var like bra for meg å trene slik jeg gjorde. Da målet med treningen mye av tiden handlet om vekt og utseende.  
I dag er vedlikehold av fysisk og mental helse min drivkraft for å gjøre det jeg gjør. Jeg har funnet min mening med trening! Og jeg kan trene der jeg er:-) 

Når du blir med meg vil jeg inspirere deg til å trene. Jeg vil hjelpe deg å finne din trening med mening, og gi deg opplevelsen av å mestre! Jeg vil gi deg kunnskap til å kunne trene der du er, ut fra ditt nivå, og de ressursene du har!

 

Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker